De beste verrekijkers van dit moment

De beste verrekijkers van dit moment

Een echte natuurliefhebber heeft natuurlijk altijd een verrekijker op zak. Heb je nog geen verrekijker en ben je benieuwd naar de beste verrekijkers van dit moment? Wij helpen je graag om de meest verkochte en beste modellen door te nemen. Zo kun je een weloverwogen keus maken en het meest passende model online bestellen.
 
Nr. 1 - Bynolyt Stork WPR 8x42 DCF verrekijker
 De Bynolyt Stork WPR 8x42 DCF verrekijker is een Dakkant verrekijker die ook nog eens waterbestendig is. Je hebt dus geen probleem als het regent buiten. Op 1000 meter heb je een gezichtsveld van 129 meter.  Stabiele grip vanwege het open ontwerp is ook een voordeel van dit type. Voor het scherpstellen en het aanpassen van de dioptrie is er een wiel. Om het beslaan van de lenzen te voorkomen is de verrekijker gevuld met stikstofgas. Beslagen lenzen is hierdoor verleden tijd!
 
Nr. 2 - Vortex Diamondback HD 8x42 NEW verrekijker
 Op de tweede plek vinden we het model Vortex Diamondback HD 8x42 NEW. Deze verrekijker heeft een aantal interessante eigenschappen. Zo is er een gezichtsveld van 131 meter dan 1000 meter. Door een speciale brug met scharnieren die kort zijn is er gewicht van de verrekijker verlaagd. Zo ligt dit model dus prettig in de hand. Daarnaast is er een beschermend pantser van rubber aangebracht voor antislip grip. Kortom, een mooi model dat ook nog eens verkrijgbaar is voor een scherpe prijs.
 
Nr. 3 - Vortex Diamondback HD 10x42 NEW verrekijker
 De Vortex Diamondback HD 10x42 NEW verrekijker is vergelijkbaar met de HD 8x42 en heeft ook Fase-corrigerende dakkant prisma's. Een verschil zit onder andere in het gezichtsveld op 1000 meter. Dat ligt met dit model verrekijker op 110 meter.